Nestbau
Slide

In EnglishIn English
DeutschDeutsch

NestBau Kft.
8314 Vonyarcvashegy
Csalogány u. 4.
Tel./Fax: +36 83 348 048
Mobil: +36 30 530 7970
E-mail:nestbau@nestbau.hu

Ha kivitelezőt keres ingatlanjához, válassza a Nestbau-t!

Családi ház vagy luxusingatlan, tervezőink és kivitelezőink minden igényt kielégítenek. Legyen álomháza energiatakarékos passzív ház vagy medencés luxusvilla számunkra az a fontos, hogy az Ön kívánsága megvalósuljon. Ingatlanközvetítő részlegünk ajánlatában részben saját beruházásban épített házaink, részben kiváló minőségű újépítésű ingatlanok szerepelnek. Mindebben magas szintű tudással rendelkező tervezőgárdánk és a legújabb technológiákban jártas kivitelező csoportunk áll ügyfeleink rendelkezésére.

 

Szeretettel várjuk a Nyugat-Balaton régióban a leendő háztulajdonosokat. Kérjen árajánlatot tőlünk, vagy tekintse meg referenciavideónkat!

 

A Nestbau Kft. 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy egy akkoriban különösen szembetűnővé váló hiányt pótoljon a hazai ingatlanszférában. Tapasztaltuk, hogy az építőiparban a kivitelezők anyagi megfontolásból gyakran spóroltak az alapanyagok megválasztásánál vagy nem fordítottak kellő figyelmet bizonyos részmunkálatokra. Gyakran az ilyenfajta felületes megoldásoknak azonban pár éven belül komoly következményei lettek. Mindemellett az is jelentős problémát jelentett akkoriban a megrendelő számára, hogy a házak szinte beláthatatlan ideig épültek és a gazdaságossági szempontokra, például a szigetelésre, egyáltalán nem fektettek hangsúlyt a kivitelezők.

Csapatunk ezért úgy döntött, hogy úgy kíván kitűnni az építőiparban tevékenykedő vállalatok közül, hogy kizárólag kiváló alapanyagok felhasználásával, elsőrangú minőségben, a legújabb technológiai alkalmazások bevonásával készült ingatlanok tervezésével, kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik. Tervező és kivitelező gárdánk folyamatosan figyelemmel kíséri a korunk elvárásainak kielégítése érdekében megjelenő gépészeti, technológiai és alternatív megoldásokat.


Reméljük, hogy Önnek is segítségére lehetünk abban, hogy mihamarabb megvalósuljon álmai otthona. Akár tervezésről, akár kulcsara kész vagy szerkezeti kivitelezésről van szó, segítségére leszünk az első lépéstől az utolsóig. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy kezdetét vehesse a közös munka!

 

Célunk, hogy háza otthona legyen.

NestBau Kft. - 8314 Vonyarcvashegy, Csalogány u. 4.
Tel./Fax: +36 83 348 048, Mobil: +36 30 530 7970, E-mail:nestbau@nestbau.hu

Developed by
AyacLab Web Development