Nestbau
Slide

In EnglishIn English
DeutschDeutsch

NestBau Kft.
8314 Vonyarcvashegy
Csalogány u. 4.
Tel./Fax: +36 83 348 048
Mobil: +36 30 530 7970
E-mail:nestbau@nestbau.hu

Referenciák

Megnézem a Nestbau referenciaházakról készült videót ›
Megnézek egy Nestbau építkezést képekben ›

 

2002 óta számos generál kivitelezéssel készül házat építettünk fel főként megrendelésre, de saját beruházásban is. Referenciáink között szerepelnek családi házak, társas házak és luxusvillák beltéri illetve kültéri medencével.

Az innovatív megoldások különösen felkeltették érdeklődésünket, hisz igazi kihívást jelentettek számunkra. Az energiatakarékos házak a jelen gazdasági helyzetben különösen előtérbe kerültek, hiszen segítségükkel jelentősen csökkenthetők az energiaellátásra fordított költségek. Bár a kiváló minőség az elsődleges szempont számunkra, ez nem jelenti azt, hogy áraink ne lennének kedvezőek, nem is beszélve a későbbiekben megtakarítható költségekről.


Mivel az innovatív megoldásokkal épült házaink eleinte kizárólag saját beruházásban épültek, ingatlan közvetítő tevékenységünk alappilléreit jelentették. Az évek folytán egyre több megrendelés érkezett alternatív házak építésére, így más jellegű ingatlanok terén is jelentős tapasztalatot szereztünk.
 

A teljesség igénye nélkül néhány munkánk:

 

Keszthely, Zámor u. >

Mediterrán típusú családi ház


Cserszegtomaj, Dr. Vajkai u. >

Egyértelműen modern stílusban épült a négy komplett apartmant tartalmazó ingatlan. Szabad téri, nyitott úszómedence és egyedülálló balatoni panoráma élvezhető a ház teraszáról.


Vonyarcvashegy, Taverna u. >

Garázs 3 autó részére, borospince, jakuzzi, gőzkabin, kút.


Cserszegtomaj, Palotai u. >

Szintén mediterrán típusú ház, gyönyörű Balaton panorámával, saját medencével.


Keszthely Ruszek u. >

Modern és klasszikus stíluselemek ötvöződnek ebben az alapvetően mediterrán jellegű, cserepes tetőszerkezetű családi házban. A teraszt rusztikus kovácsolt vas korlát szegélyezi, mely motívum a hálószobában is megjelenik. Nagy gondot fordítottunk a beépített minőségi anyagok kiválasztására, a világosbarna kőburkolatok, a sötétebb famintázatú padlóelmek meleg színhatásukkal kompenzálják a fehér falakat.


Vonyarcvashegy, Liszt Ferenc u. >

Családi ház


NestBau Kft. - 8314 Vonyarcvashegy, Csalogány u. 4.
Tel./Fax: +36 83 348 048, Mobil: +36 30 530 7970, E-mail:nestbau@nestbau.hu

Developed by
AyacLab Web Development